Friday, 17 February 2012

jom download movie


perasit mendownload movie...
masih tidak lari dari asal tujuan blog..

dimulakan dengan assalamualikum,
kadang kadang aku duduk office boring jugak bosan layan internet..
so sambil melayan internet ni aku download movie la apa lagi
ada jugak bahan untuk aku tengok atau layan malam karang..

so disini aku nak kongsi sikit macam mana aku mendownload movie ni,,
web site yang aku selalu cedok movie ni seperti berikut,
1.syok.org

2.oh syok movie

3.jiwang.net

Sebenarnya banyak lagi tempat yang korang boleh download movie nie..
apa yang diatas tue sebahagian ja..

mesti korang nak tahu macam mana caranya lak nak mendownload  movie2ni kan,
emm ..
macam nie cara dia,

1. yang pertama dan yg penting bagi aku korang mestilah ada software Internet Download Manager coz benda nie speed download laju sikit semasa men download 

2.korang bukak mana2 web site diatas,
pilihla movie apa yang korang nak,pastu dia akan keluar Download Link :
selalunya link tu macam nie
[Mediafire]
Part 1 | Part 2
pastue korang download la ke dua2 part tue,(make sure completed)

3.Sila join part-part video ini dengan menggunakan software HJ-Split sebelum play kecuali file “Single Link”.

ok harap membantu ,lau x paham jugak try2la search sendiri atau tanyala pakcik google tuee..

2 comments:

sekadar ingin berkongsi,,
yang buruk jangan ikut,
yang baik tlong pkpk kan,,
beri comment anda...