Tuesday, 21 February 2012

Ainan Tasneem artis you tube,,

what ??????

Ainan Tasneem artis you tube,,



aku dengar sekarang nie ainan tasneem dah mula disunting oleh sesebuah producton,(sumber dari blog shahrul shaharudin)
em x sangka akhirnya dia menjadi artis rakaman jugak,walaupun selama ni aku dengar dari peminat2 , yang mengatakan dia ni x nak jadi artis,sekadar hobi la apa la..


btw,aku tersokong sangatla lau budak cute manis nie move on buat album,or just teruskan minat nyayian dia tu,,dalam you tube pun x pa la kot,


janji lahirlah satu lagi penyayi you tube dalam malaysia nie,,


saksikan Ainan Tasneem dalam anugrah juara lagu 2012 haha..

No comments:

Post a Comment

sekadar ingin berkongsi,,
yang buruk jangan ikut,
yang baik tlong pkpk kan,,
beri comment anda...